Övriga behandlingar.

Fälgar

Djuprengöring av fälgarna som följs av avfettning med Gtechniq Panel Wipe och slutligen förseglas med Gtechniq C5 Wheel Armour.

Om du har upplevt problem med att rengöra dina fälgar från bromsdamm med mera, kommer du att älska denna behandling. Du kan enkelt högtryckstvätta bort smuts, bromsdamm och så vidare.

Pris 500:-/st

Cabimpregnering

Ditt tak tvättas och skyddas med Gtechniq I1 Smart Fabric.

Bara tillfredsställelsen av att se vattendropparna pärla sig på din SoftTop gör behandlingen värt priset. Den vatten- och smutsavvisande effekten håller i upp till 3 år.

Pris 1499:-

Tygimpregnering inkl. våtrengöring

Arbetet inleds med en våtrengöring av din textil-/alcantaraklädsel följt av en behandling med Gtechniq I1 Smart Fabric. Genom att behandla din klädsel får du ökad nötningsbeständighet.

Din klädsel blir lättare att rengöra och motståndskraftig mot fläckar samt skyddad med Biocote® som är antibakteriell.

Pris 1799:-
Pris endast impregnering 799:-

Glasbehandling

Rutan rengörs noggrant och behandlas med G1 Clearvision Smart Glass från Gtechniq. Det gör att vindrutan blir vattenavvisande samt att flugor, snö och is får svårare att fästa sig mot rutan. CSG bygger på nanoteknik och ger därför en oslagbar hållbarhet på upp till 2år.

Detta är en av de populäraste behandlingarna. Man blir förvånad över hur länge behandlingen håller och vilken skillnad det gör för sikten i dåligt väder, samt att is och insekter blir mycket lättare att få bort.

Pris 699:-

Läderbehandling

Sätena rengörs noggrant och skyddas med Gtechniq L1 Leather Guard.

Genom att behandla din skinnklädsel får du ökad nötningsbeständighet. Din klädsel blir lättare att rengöra och motståndskraftig mot fläckar samt skyddad med Biocote® som är antibakteriell.

Pris 1799:-
Pris endast impregnering 799:-

Renovering Av Strålkastarglas

Dina strålkastare våtslipas i flera steg och sedan poleras det fram en ny fin yta som till sist skyddas med G5 Water Repellent Coating.

Matta och repiga strålkastarglas är nu ett minne blott. Ett solklart tillval när du gör en utvändig rekond!

Pris 699:-/st