PPF (Paint Protection Film) GSWF.

Varför PPF?

PPF även kallad stenskottsfolie/skyddsfolie är precis vad det låter som, en tunn transparent sköld. En folie som skyddar bilens lack mot stenskott, tvättrepor, mekaniskt slitage samt UV-ljus och vädrets yttre påverkan. Med en folie på bilen är skyddet komplett då inget stenskott kan penetrera folien och förstöra klarlacken.

PPF kan monteras på allt från hela bilen, till de mer utsatta ställena såsom huven, stötfångare, strålkastare, trösklar, insteg, inlastningsskydd i bagageutrymmet m.m.

Det bästa är att komma med bilen när den är helt ny, innan den har hunnit få några skador i lacken. För en begagnad bil tillkommer en kostnad för polering.

Med GSWF folie på bilen bevaras nybilskänslan under många år framöver och du ökar andrahandsvärdet på din bil.
Jag är utbildad och certifierad hos GSWF som är världsledande på PPF!

  • GSWF har producerat stenskottsfolie i över 15 år.
  • Deras PPF-produkter har den bästa klarheten på marknaden, utan ”apelsinskal” och med den högsta nivån av glansförbättring på hela 45%.
  • En PPF som inte gulnar med åren! Dess optiska klarhet gör folien mycket diskret och praktiskt taget osynlig.
  • Det vanligaste är att man väljer en glansig eller matt transparant folie, men den går även att få i 26 färger. Till strålkastare finns GSWF Smoke med 30, 50 eller 70% toning.
  • PPF:en från GSWF presterar bäst i klassen när det kommer till sträckning av folie, utan att riskera sträcklinjer.
  • Folien består av ett laminat där ytskiktet är självläkande. Tvättrepor och lättare slitage som annars gör permanenta skador i lacken försvinner istället med tiden på folien.